ENVIRON

environ-logo

Ξεκινήστε τώρα με μια σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, που ως στόχο έχουν όχι απλώς την φροντίδα, αλλά και την διατήρηση ενός υγιούς δέρματος για μια ζωή. Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της εταιρείας είναι ο Dr Des Fernandes, Επανορθωτικός Πλαστικός Χειρουργός. Γνωρίστε τις σειρές της εταιρείας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιλέξουμε την φροντίδα που σας ταιριάζει. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Avst: Ενυδάτωση και πρόληψη. Η σειρά Avst δημιουργήθηκε για γυναίκες, άνδρες και εφήβους ώστε να στηρίξει την υγεία του δέρματος σε κάθε ηλικία και σε οποιεσδήποτε συνθήκες του σύγχρονου περιβάλλοντος. Τα προϊόντα Avst περιέχουν μόνο άριστης ποιότητας βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Εκτενείς επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν οτι η βιταμίνη Α έχει διορθωτική δράση στο δέρμα, βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση του και προστατευει από την οξείδωση. Η βιταμίνη Α είναι αδιαμφισβήτητα ο ομαλοποιητής του δέρματος. Τα προϊόντα της σειράς Avst δεν περιέχουν αντιηλιακά φίλτρα. Είναι υποαλλεργικά, έχουν το φυσικό τους χρώμα και άρωμα.

Youth EssentiA: Το πρώτο βήμα για την απόκτηση της τέλειας επιδερμίδας είναι η ισορροπία. Η σειρά αυτή μετά  από μακροχρόνια επιστημονική έρευνα, τελειοποιήθηκε ώστε να αποκαθιστά την φυσική αρμονία και να χαρίζει νεανική επιδερμίδα. Χάρη στα τεχνολογικά εξελιγμένα συστατικά της, τις ενεργές βιταμίνες και τα πεπτίδια, μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να αντιμετωπίσει τα σημάδια της φωτογήρανσης και της χρονογήρανσης, την ανισορροπία και την έλλειψη λάμψης. Προτείνονται από ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας, καθώς και επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και Medi Spa σε όλο τον κόσμο. Συμβουλευτείτε μας για την επιλογή των προϊόντων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Sun Care: Ο ήλιος είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματος, όχι ο χρόνος. Η ασφαλής, αποτελεσματική αντιηλιακή προστασία ήταν από τα πρώτα στοιχήματα που κέρδισε ο ιδρυτής της Environ Dr. Des Fernandes. Στόχος της αντιηλιακής σειράς Environ είναι η άριστη προστασία ευρέως φάσματος, με συστατικά που ωφελούν και υποστηρίζουν τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Περιέχουν μόνο άριστης ποιότητας αντιοξειδωτικές βιταμίνες και συστατικά. Είναι υποαλλεργικά και έχουν το φυσικό τους χρώμα, χωρίς προσθήκη χημικών χρωστικών. Συνδυάζεται άριστα με όλες τις περιποιήσεις Environ.

Body Care: Η σειρά αυτή δημιουργήθηκε για τη θρέψη και την ορατή αναγέννηση της επιδερμίδας από την κορυφή ως τα νύχια. Δώστε σε κάθε εκατοστό της επιδερμίδας σας την φροντίδα που της αξίζει. Άλλωστε το δέρμα δεν σταματάει στο ντεκολτέ... γιατί να σταματά εκεί και η φροντίδα του;

Intensive: Ενίσχυση και αναζωογόνηση. Οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν διαρκώς γιατί επηρεάζονται από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες. Τα προϊόντα της σειράς αυτής συνδυάζονται με τις υπόλοιπες σειρές της Environ για να προσφέρουν εξατομικευμένη καθημερινή φροντίδα που κάνει την διαφορά.

Clarity: Φροντίδα ακμής χωρίς φάρμακα. "Η προβληματική επιδερμίδα είναι ένα πρόβλημα του δέρματος που οφείλεται στις ανδρικές ορμόνες που επηρεάζουν άνδρες και γυναίκες από την εφηβεία και μετέπειτα. Στους περισσότερους άνδρες η ακμή υποχωρεί μετά το τέλος της εφηβείας, ενώ στις γυναίκες μπορεί να εξελιχθεί σε επίμονη κατάσταση που απαιτεί μακροχρόνια φροντίδα. Περισσότερες από έξι δεκαετίες εντατικής ιατρικής έρευνας έχουν αποδείξει πως η βιταμίνη Α είναι αδιαμφισβήτητα το μόνο μόριο με την ικανότητα να θεραπεύει ή να ελέγχει μόνιμα αυτή την κατάσταση". Dr Ernst Eiselen, Ιατρικός σύμβουλος της Εnviron MBCh, FRACGP.

Evenescence: Διόρθωση δυσχρωμιών. Η σειρά είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ, καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μάλιστα αποτρέπει την δημιουργία νέων δυσχρωμιών.

Χώρα προέλευσης: Ν. Αφρική