Σύνδεση

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
 x 
Έκπτωση

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Pure Pore Heating Mask

Τιμή Πώλησης (με ΦΠΑ): 
33,00 €
26,40 €


Κωδικός Προϊόντος (SKU): PH-SVV192PS
Συσκευασία: 50 ml
Brand:
Limited Edition. Αυτοθερμαινόμενη μάσκα καθαρισμού με ζεόλιθο για την φροντίδα του θαμπού, λιπαρού και με μαύρα στίγματα δέρματος. Ιδανική για όσους ζουν σε περιβάλλον με έντονη περιβαλλοντική ρύπανση.
Ρωτήστε μας
Share to Facebook  Share to Twitter 

 

Μάσκα επαγγελματικής χρήσης, ιδανική για το καθαρισμό του δέρματος από ρύπους, σμήγμα και επιφανειακά μαύρα στιγματα. Με βασικό συστατικό τον Ζεόλιθο και τον Καολίνη είναι σίγουρο οτι θα νιώσετε το δέρμα σας να αναπνέει και να λάμπει ξανά!

Βασικά Συστατικα:

-Ζεόλιθος: Γνωστός για τις ιδιότητές του να προσροφά, στην σπογγώδη επιφάνειά του, ρύπους και  ακαθαρσίες του δέρματος που άλλα υλικά δεν το καταφέρνουν.

-D-Polargil: Ένας συνδιασμός καολίνη και άλγης για τον καθαρισμό από ρύπους που δε συγκρατεί ο ζεόλιθος (μεγαλύτερου μοριακού βάρους), καθώς και το πλεονάζον σμήγμα.

-Oxygenol: Συστατικό που αυξάνει τηνν οξυγόνωση των κυττάρων.

Χρήση: Εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο και αφήνετε την μάσκα να δράσει για 2΄. Στη συνέχεια τρίβετε απαλά με υγρα δάχτυλα για 1΄ακόμα επιμένοντας στα σημεία με το μεγαλύτερο πρόβλημα (π.χ. περιοχή του Τ).

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές & τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων καθώς και για χρήσιμα Beauty Tips!

Πληροφορίες e-shop