Σύνδεση

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
 x 

aesthetics | Αποτρίχωση

5.1 apotrixwsi me keri kai enzima

Αποτρίχωση με Κερί & Ένζυμα

Αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο αποτρίχωσης για όλο το σώμα. Επιλέγουμε κεριά και υλικά αποτρίχωσης υψηλής ποιότητας και φροντίζουμε το δέρμα τόσο πριν όσο και μετά την αποτρίχωση. Τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα μιας χρήσης. Ζητήστε μας να χρησιμοποιήσουμε ένζυμα παπαΐνης για την επιβράδυνση της τριχοφυΐας, ώστε να διατηρήσετε το αποτέλεσμα για περισσότερο καιρό.

Ριζική Αποτρίχωση με Apillus

Η ηλεκτρική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση και θερμόλυση) είναι μια κλασσική, διαχρονική και δοκιμασμένη  μέθοδος αποτρίχωσης, που χρησιμοποιείται για πάνω από μισό αιώνα. Εισάγουμε μια πολύ λεπτή (όσο μια τρίχα) αποστειρωμένη βελόνα απευθείας στον  θύλακα της τρίχας προκειμένου να καταστρέψουμε μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.

Η κατασκευάστρια εταιρεία του Apillus έχει την έδρα της στον Καναδά και χρησιμοποιεί συνδυασμούς ρευμάτων τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να έχουμε μια άνετη και ανώδυνη αποτρίχωση.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε:

  • Η ριζική αποτρίχωση είναι αποτελεσματική σε κάθε τύπο τρίχας (χνούδι, ανοιχτόχρωμη, σκούρη) γιατί ακριβώς όλη η ενέργεια διοχετεύεται απευθείας στον θύλακα και δεν περιμένουμε να απορροφηθεί από την μελανίνη της τρίχας.
  • Εφαρμόζεται χειμώνα και καλοκαίρι.
  • Για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα καλό είναι να έχει προηγηθεί ένας ορμονικός έλεγχος.
  • Η βελόνα είναι αποστειρωμένη, μιας χρήσης και δεν χρεώνεται επιπλέον.
  • Αποφεύγουμε την χρήση νερού στην αποτριχωμένη περιοχή για 24 ώρες και αποφεύγουμε την ηλιοθεραπεία και το solarium.

5.2 apotrixwsi riziki me apillus

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές & τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων καθώς και για χρήσιμα Beauty Tips!

Αναζήτηση Προϊόντος

Πληροφορίες e-shop