Σύνδεση

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
 x 

Κέντρο Αισθητικής Ιωάννου aesthetics|cosmetics

Σχετικά με εμάς

 
Το Κέντρο Αισθητικής Ιωάννου aesthetics-cosmetics σας υποδέχεται από το 2001, σε έναν κόσμο ομορφιάς, φροντίδας και ευεξίας, με γνώση επαγγελματισμό και ζεστή φιλοξενία. Φτιάξαμε αυτό τον χώρο με αγάπη, ζήλο, ενθουσιασμό και διάθεση να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αγαπάμε το ανθρώπινο σώμα, το σεβόμαστε και διαβάζουμε τις ανάγκες του. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις του κλάδου της αισθητικής και του μακιγιάζ και συμμετέχουμε συστηματικά σε σεμινάρια και σε πανεπιστημιακά προγράμματα μετεκπαίδευσης, ώστε να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να λύσουμε τις απορίες σας. Για μας ο καθένας σας είναι μοναδικός και η σωστή φροντίδα σας είναι για μας δέσμευση και ευθύνη.

sxetika me emas1

sxetika me emas2

Επιλέγουμε προϊόντα από εταιρείες που διασφαλίζουν άριστες πρώτες ύλες, υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών, σέβονται το περιβάλλον και δεν πειραματίζονται σε ζώα. Λατρεύουμε τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά, τα βότανα και τα θαλάσσια συστατικά. Φροντίζουμε τα καλλυντικά μας να είναι υποαλλεργικά και να περιέχουν όσο γίνεται λιγότερα συντηρητικά. Σεβόμαστε το δέρμα μας, το βοηθάμε να προσαρμοστεί στις περιβαλλοντικές αλλαγές και πιστεύουμε ακράδαντα, πως όταν είναι σωστά φροντισμένο, διατηρείται υγιές για μια ζωή.

Υπεύθυνη του Κέντρου Αισθητικής, καθώς και του e-shop, είναι η Ιωάννου Γιάννα, απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε για κάθε απορία ή διευκρίνηση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές & τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων καθώς και για χρήσιμα Beauty Tips!

Αναζήτηση Προϊόντος

Πληροφορίες e-shop