Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

Αντικαταβολή
Πληρώνετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον διανομέα courier, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει (έξοδα αντικαταβολής: 1,50 €).

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Εξοφλείτε την παραγγελία μέσω κατάθεσης ή μεταφοράς χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (σε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω e-banking):

 • -    Τράπεζα Πειραιώς
  Αρ. Λογαριασμού: 6243 137647 828
  -    Eurobank
  Αρ. Λογαριασμού: 0026.0343.05.0200528696
  -    Alpha Bank
  Αρ. Λογαριασμού: 855 002 002 008 370

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για την εκτέλεση της παραγγελίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η εξόφλησή της. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων μεταξύ λογαριασμών που τηρούνται σε διαφορετική τράπεζα τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη.

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα (Visa/Maestro/Mastercard)
Πληρώνετε με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα. Η συναλλαγή σας θα γίνει μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το ioannou-cosmetics.gr δεν κρατά δεδομένα της κάρτα σας.

Μέσω PayPal
Πληρώνετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του PayPal, είτε έχετε λογαριασμό, είτε απευθείας δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή σας θα γίνει με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection) που συνεπάγεται ότι το ioannou-cosmetics.gr δεν κρατάει δεδομένα της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας.

Πληρωμή στο Κατάστημα
Πληρώνετε μετρητοίς ή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (πλην American Express και Diners) κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα (Π. Μελά 7 – Φλώρινα).