Σύνδεση

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
 x 

aesthetics | Laser Αποτρίχωση

   

7.1 lazer apotrixosi geniki

Αποτρίχωση - Διοδικό Laser

Το διοδικό laser αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει και την ελληνική αγορά. Το Διοδικό Laser που διαθέτουμε στο κέντρο αισθητικής Ιωάννου Aesthetics Cosmetics, προσφέρει ιδανική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή. Η ακίνδυνη δέσμη φωτός του laser δρα επιλεκτικά στη ρίζα της τρίχας αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Δεν βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, ακόμα και σε μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια και η πλάτη. Επίσης είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες-μεσογειακές επιδερμίδες, ενώ εφαρμόζεται αποτελεσματικά και το καλοκαίρι, σε μαυρισμένα δέρματα. Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα (σε αντίθεση με το κερί, το ξυράφι και τις κρέμες) και επειδή απαιτεί ελάχιστες και σύντομης διάρκειας επισκέψεις, συμφέρει οικονομικά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης που πρέπει να επαναλαμβάνεται εφ’ όρου ζωής.

Πώς λειτουργεί;

Το διοδικό laser εκπέμπει μονοχρωματική δέσμη φωτός, δηλαδή υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα, που αναγνωρίζεται από τη μελανίνη της τρίχας, με στόχο την καταστροφή του θύλακα. Κατά μέσο όρο χάνετε οριστικά το 30% της τριχοφυΐας σας σε κάθε συνεδρία. Δεδομένου ότι η σκουρόχρωμη τριχοφυΐα αποκρίνεται καλύτερα από την ανοιχτόχρωμη, η μείωση της τριχοφυΐας σε περιοχές με χοντρές και σκούρες τρίχες μπορεί να φτάσει και άνω του 50% από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή .

Είναι επικίνδυνο;

Όχι, δεν είναι επικίνδυνο. Έχει συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν, αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα.

Πονάει η αποτρίχωση με Laser;

Όχι, είναι ανώδυνη γιατί το Διοδικό Laser που διαθέουμε στο Ιωάννου Aesthetics Cosmetics χρησιμοποιεί ισχυρή ψύξη στην κεφαλή από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Πρόκειται για μία διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Mπορεί να παρατηρηθεί μονάχα μια μικρή ενόχληση, που όμως είναι στιγμιαία και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή που εφαρμόζεται το laser, το χρώμα και το πάχος της τρίχας (πολύ λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις σκούρες και χοντρές τρίχες), το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου. Για το πρόσωπο είναι πιο δύσκολο να προβλεφθεί ο συνολικός αριθμός επειδή η περιοχή συχνά επηρεάζεται από ορμονικές διαταραχές. Για τον λόγο αυτό καλό είναι να γίνεται ορμονολογικός έλεγχος.

Γιατί χρειάζονται επαναλήψεις για να καθαρίσει οριστικά μία περιοχή;

Οι τρίχες αναπτύσσονται σε επαναλαμβανόμενους κύκλους και μονάχα όταν βρίσκονται στην ενεργή φάση ανάπτυξης (αναγενής φάση), περιέχουν αρκετή μελανίνη για να απορροφήσουν τη δόση ενέργειας που είναι απαραίτητη για την καταστροφή του θύλακά τους. Την ημέρα της εφαρμογής του laser καταστρέφονται τα τριχοθυλάκια που περιέχουν τρίχες σε ενεργή φάση ανάπτυξης. Μερικές βδομάδες αργότερα, αρκετές από τις τρίχες που βρίσκονταν σε ανενεργή φάση ανάπτυξης, έχουν περάσει στην ενεργή φάση ανάπτυξης και πλέον είναι η σειρά τους να δεχτούν τη φωτεινή ενέργεια του laser. Κάθε φορά που η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται, η τριχοφυΐα μειώνεται.

7.2 lazer apotrixosi

7.3 lazer apotrixosi

Πόσο συχνά γίνεται;

Στις περιοχές του προσώπου συνήθως κάθε 25 μέρες και στις περιοχές του σώματος κατά μέσο όρο μία φορά το μήνα για τις πρώτες 5-6 συνεδρίες. Στη συνέχεια τα διαστήματα των συνεδριών αραιώνουν πολύ.

Μπορώ να κάνω laser το καλοκαίρι;

Σε αντίθεση με άλλους τύπους laser, το διοδικό laser είναι ιδανικό για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση και σε μαυρισμένα δέρματα. Εφαρμόζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι αποτελεσματικό και σε μελαμψές, σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες.

Είναι Laser ή IPL; Γιατί να το επιλέξω;

Στο κέντρο αισθητικής Ιωάννου Aesthetics Cosmetics, γνωρίζοντας τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των ανθρώπων που για πάνω από 20 χρόνια μας εμπιστεύονται, επιλέξαμε το ιδανικό laser μόνιμης αποτρίχωσης, με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα (εξάλειψη τριχοφυΐας-μονιμότητα αποτελέσματος). Χρησιμοποιούμε laser (και όχι ipl) και μάλιστα διοδικό, ό,τι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο στον τομέα της αποτρίχωσης. Διαθέτει μεγαλύτερο μήκος κύματος στα 808nm σε σχέση με άλλους τύπους laser, που το κάνει να δρα βαθύτερα, “αποφεύγοντας” την επιδερμίδα, καθιστώντας το έτσι ιδιαίτερα ασφαλές και αποτελεσματικό και για τις μελαχρινές ή μαυρισμένες επιδερμίδες, κάτι που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι. Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Χρησιμοποιείται παγωμένος κρύσταλλος κατά την επαφή με το δέρμα (ice peltier), τεχνολογία που το καθιστά πιο ανώδυνο σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Επίσης, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες εμφανίζονται σπανιότερα ερεθισμοί και περιθυλακικά οιδήματα σε σχέση με άλλους τύπους laser. Η εφαρμογή του γίνεται με σάρωση της περιοχής και όχι με στοχευμένα “χτυπήματα” της κάθε τρίχας ξεχωριστά, επιτρέποντας έτσι μεγάλη ταχύτητα εφαρμογής και μικρότερη διάρκεια της συνεδρίας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές & τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων καθώς και για χρήσιμα Beauty Tips!

Αναζήτηση Προϊόντος

Πληροφορίες e-shop