Σύνδεση

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
 x 

aesthetics | Αδυνάτισμα - Κυτταρίτιδα

4.1.2 swma kittaritida2

Αδυνάτισμα
Λιποδιάλυση με Βιοπολυσακχαρίτες

Ξεκινήσατε μόλις ένα πρόγραμμα διατροφής και ανυπομονείτε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επιλέγουμε τους βιοπολυσακχαρίτες της Phytomer, μια περιποίηση ευχάριστη και ανώδυνη, που με το κατάλληλο απισχαντικό μασάζ βοηθάει στο να χάνετε περισσότερους πόντους από τα σημεία που σας ταλαιπωρούν. Με αυτό τον τρόπο:

  • Φαίνεστε πιο αδύνατοι από τα πραγματικά σας κιλά.
  • Φοράτε πιο γρήγορα τα ρούχα που επιθυμείτε.
  • Έχετε καλύτερη ψυχολογία, σε μια περίοδο υποθερμιδικής διατροφής, που μπορεί να κρατήσει καιρό.

Κυτταρίτιδα
Cellulite Attack

Αφού έχετε δοκιμάσει όλες τις δίαιτες και τις κρέμες του εμπορίου για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ήρθε η ώρα να μας επισκεφθείτε!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί διαταραχή του συνδετικού ιστού,ο οποίος χάνει την ελαστικότητά του και τα λιποκύτταρα βγαίνουν προς τα έξω, δίνοντας την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”. Εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς, τους γλουτούς και τα μπράτσα. Οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως οι ορμόνες, η διατροφή, το κάπνισμα, το στρες, η καθιστική ζωή...

Τα πρωτόκολλα φροντίδας της κυτταρίτιδας είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο και περιλαμβάνουν συνδυασμό μεθόδων. Εισάγουμε βαθύτερα στον λιπώδη ιστό, λιπολυτικά συστατικά με την μέθοδο του cavitation του DF Machine, δημιουργία του διάσημου πλαστικού χειρουργού Dr. Des Fernantes. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί ιδιαίτερο ερεθισμό. Στη συνέχεια απομακρύνουμε τις κατακρατήσεις υγρών με μηχάνημα λεμφικής μάλαξης και τέλος φορμάρουμε την γραμμή του σώματος με μηχανήματα μυογύμνασης.

4.1.1 swma kittaritida1

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές & τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων καθώς και για χρήσιμα Beauty Tips!

Αναζήτηση Προϊόντος

Πληροφορίες e-shop