Σύνδεση

Σύνδεση στον Λογαριασμό σας

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
 x 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Cosmetic Body Roll - Cit

Τιμή Πώλησης (με ΦΠΑ): 
175,00 €


Κωδικός Προϊόντος (SKU): FG/BRCCOS
Brand:

Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Σχεδιάστηκε για εφαρμογή σε καμπυλωτές επιφάνειες του σώματος. Έχει ως σκοπό την αύξηση της διείσδυσης των συστατικών των προϊόντων Environ για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα.
Ρωτήστε μας
Share to Facebook  Share to Twitter 

Το Cosmetic Body Roll-Cit σχεδιάστηκε για εφαρμογή σε καμπυλωτές επιφάνειες του σώματος. Έχει ως σκοπό την αύξηση της διείσδυσης των συστατικών των προϊόντων Environ για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα στο σπίτι.

Ενδείκνυται για : 

-Κυτταρίτιδα

-Χαλάρωση

-Ουλές 

-Ραγάδες

Βασικά χαρακτηριστικά:

-Πλαστική λαβή και βελόνες μήκους 0,2 mm από ανοξείδωτο ατσάλι.

Χρήση:

-Χρησιμοποιείτε το Cosmetic Body Roll-Cit σε καθαρό δέρμα ως μέρος της βραδινής ρουτίνας σας, πριν την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης Environ.

-Ρολλάρετε με ήπια αλλά σταθερή πίεση για 3΄- 5΄ανά περιοχή με οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες κινήσεις και μόνο σε υγιείς περιοχές του δέρματος. Μην το χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις ενεργής ακμής. Στη συνέχεια εφαρμόστε τα εξειδικευμένα προϊόντα Environ. Μια ήπια υπεραιμία της περιοχής είναι αναμενώμενη και όχι ανησυχητική, υποχωρεί μετά από λίγη ώρα. 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις Προσφορές & τις Νέες Παραλαβές Προϊόντων καθώς και για χρήσιμα Beauty Tips!

Πληροφορίες e-shop